Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste vind je een brief op je deur van een van je buren die zoiets zegt als: "Ik ben het beu om je hond de hele dag te horen blaffen. Deze keer ga ik naar de huisbaas. '

We begrijpen hoe vervelend een dergelijke situatie kan zijn voor eigenaren van honden. Je hond is zo lief als je thuis bent, maar hoe kun je ervoor zorgen dat je je hond in toon houd als je niet thuis bent?

Hier zijn enkele oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat je hond je buren niet lastig valt terwijl je weg van huis bent.

Tip # 1: Wees aardig voor je buren

Voordat je je op je hond concentreert, is je eerste taak om de dingen met je buren glad te strijken. Breng hiervoor een kleine traktatie met een briefje met de tekst: "Het spijt me dat mijn hond je lastig viel! Deze week beginnen we met beleefdheidstraining, en we zouden het fijn vinden als je ons laat weten of het verbeterd! "Je zou zelfs een foto van je schattige hond kunnen bijvoegen.

Je buurman zal - hopelijk! - meer begrip hebben als je laat zien dat je een echt plan hebt. Zelfs de buren betrekken in het proces door te vragen of ze vertellen hoe goed je hond het doet, zal hun kijk op de situatie volledig veranderen. Ze zijn geïnvesteerd en ze willen je zien slagen.

Tip # 2: Stop het blaffen en jammeren

De grootste klacht die buren hebben is blaffen, huilen en jammeren. Het is bijzonder hoe lang een hond deze solo-act kan volhouden terwijl je weg bent, dus het is belangrijk om het gedrag aan te pakken.

Hier zijn een paar manieren om de hondenshow aan te pakken:

Geef je hond voldoende beweging en aandacht, vooral 's morgens. Blaffen is vaak het resultaat van opgekropte energie. Zorg ervoor dat je hond de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging krijgt, afhankelijk van ras en leeftijd. Als je geen tijd hebt om ze uit te laten dan kun je altijd gebruik maken van een uitlaatservice.

Het andere wat je kunt doen is honden speeltjes rond het huis zodat je hond een opsoringsmissie kan uitvoeren terwijl je weg bent, of investeer in enkele puzzelspellen gemaakt voor honden.

Als je hond blaft naar mensen die langs het raam lopen, is het een goed idee om de gordijnen te sluiten. Natuurlijk is het een beetje zielig om een ??hond achter te laten in een gesloten appartement of huis. Een nog betere optie is om je hond te trainen om voorbijgangers te zien gaan blaffen.

Maak het gevoel van thuis opnieuw. Als je de radio of tv aan laat staan, hebben sommige honden een gevoel van comfort terwijl je weg bent.

Tip # 3: Vermijd graven

Niet alleen maakt graven je buren gek, het kan ook gevaarlijk zijn voor je hond. Een ervaren graafmachine kan via je achtertuin ontsnappen en door de wijk lopen en allerlei soorten kattenkwaad uithalen.

Zo kun je een graafmachine stoppen:

Nogmaals, oefening. Terwijl graven voor veel honden een deel van hun gedrag is, kun je de drang beknotten met de juiste oefening. Zorg ervoor dat je hond genoeg speeltijd bij je heeft, zodat ze niet in de verleiding komen om groenere weiden te verkennen.

Maak een fort in de achtertuin. Als je hond probeert te ontsnappen onder het hek, is een eenvoudige, hoewel arbeidsintensieve, oplossing om een ??barrière langs het hek te installeren. Je kunt dit doen met kippengaas of cementblokken, hoewel er meer hond-specifieke omheiningen bestaan.

Houd speelgoed in huis. Sommige honden proberen hun geliefde hondenspeelgoed veilig te houden door ze ondergronds te begraven. Bewaar het speelgoed en zorg ervoor dat je hond geen gaten graaft langs de hekken die je deelt met je buren.

Tip # 4: Tijd voor hulp

Misschien is je hond gewoon niet goed om alleen thuis te blijven, wat betekent dat je misschien een back-up wilt bellen. Als je je hond een paar keer per week bij een hondenoppas addresje kan verbijven van WatchMyDog, zal je hond en je buren gelukkiger en meer ontspannen zijn.

Tip # 5: wees geduldig en vraag ook naar het geduld van je buren!

Je hond trainen gebeurt niet van de ene dag op de andere, en het kan zijn dat je hond na een paar dagen in zijn oude manier vervalt. Houd daarom, met dit in gedachten, vast aan je routine en houd contact met je buren. Op die manier zullen ze minder snel humeurig worden.

In de loop van de tijd zul je een goed opgevoede hond hebben, en je zult je geen zorgen hoeven te maken om thuis te komen met een verelende brief op de deurmat.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft wat betreft hondentips, advies en veel meer!

Suggested Post

Gezondheid - 29 jul. 2020

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet?

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet? Zoals veel mensen zijn er sommige honden die iets te veel van de maaltijd gen...

Training & Tips - 20 jul. 2020

Hond en thuiswerken

Veel mensen werken op dit moment thuis. Dat lijkt voor hondenliefhebbers en eigenaren ideaal, toch? Lekker knuffelen, ee...

Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland...

Weetjes en feitjes - 26 jul. 2019

Hoe ga je met de hond om met deze extreme hitte en hoge temperaturen?

Het is zomer in Nederland! Het is langer licht en de temperaturen lopen hoog op. Overal om je heen zie je hondenbaasjes...

Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste...

Recent Comments

  • No comments are available.