Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland raden we aan de website van de overheid te controleren. Kortom, de effecten ervan bereiken het hele land en de gemeenschap die van honden houdt, is geen uitzondering. Bij WatchMyDog is niets belangrijker dan de veiligheid van onze hondeneigenaren, hondenoppassers en onze harige vrienden. Om deze reden hebben we extra veiligheids- en hygiënemaatregelen geïntroduceerd voor onze community.

 

Als je een boeking hebt bij een WatchMyDog hondenoppas, kun je er vanuit gaan dat ze op de hoogte zijn van de nieuwe maatregelen. De maatregelen komen overeen met het advies van het ministerie van Volksgezondheid en de Wereldgezondheidsorganisatie en komen overeen met het volgende:

 

Hondenoppassers hebben hun handen schoongemaakt voordat ze je ontmoetten - Staat je oppas op het punt je huisdier op te halen? Dan kun je ervan uitgaan dat de honden vlak hiervoor schoongemaakt zijn. Geven ze je hond af na een hondenwandeling? Ook dan zijn de handen schoongemaakt. Wanneer je hondenoppas op het punt staat je woning binnen te gaan, kunt je er zeker van zijn dat alles netjes is schoongemaakt.

 

Ze zijn de afgelopen 14 dagen niet teruggekeerd van een buitenlandse reis - Als een hondenoppas de afgelopen twee weken internationaal heeft gereisd, instrueren we de hondenoppas om thuis te blijven.

 

Ze hebben niemand ontmoet die in de afgelopen 14 dagen is teruggekeerd van een buitenlandse reis – Hetzelfde als hierboven staat vermeld.

 

Ze blijven thuis als ze zich zelfs maar lichtelijk ziek voelen - Of het nu gaat om hoesten, koorts of niesen, we nemen geen enkel risico met de gezondheid van jou of onze hondenoppassers. Hoe mild de symptomen ook zijn, ons beleid schrijft voor dat hondenoppassers thuis blijven als ze ziek zijn.

 

Ze regelen waar mogelijk het contactloos ophalen en wegbrengen van je hond - Zorg er bij het boeken van een hondenoppas voor dat je hond contactloos wordt opgehaald / afgezet op een manier die past bij de omstandigheden.Als je bijvoorbeeld in een flatgebouw woont, kan je de hondenoppas je harige vriend ophalen in de lobby. Om ervoor te zorgen dat je hond slechts een paar seconden alleen is, kan de hondenoppas je een sms sturen wanneer hij er bijna is.

Als je in een huis woont, kun je hetzelfde idee toepassen door je hond in de bench of draagtas in de tuin te zetten. Nogmaals, de hondenoppas kan bij aankomst bellen of sms'en, zodat je hond niet lang hoeft te verlaten.

 

Al het andere dat je nodig hebt: we weten dat deze situatie snel verandert en we zijn er om je hierbij te ondersteunen. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, bespreek deze dan gerust met je hondenoppas.

 

Blijf veilig, hondenliefhebbers.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft wat betreft hondentips, advies en veel meer!

Suggested Post

Gezondheid - 29 jul. 2020

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet?

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet? Zoals veel mensen zijn er sommige honden die iets te veel van de maaltijd gen...

Training & Tips - 20 jul. 2020

Hond en thuiswerken

Veel mensen werken op dit moment thuis. Dat lijkt voor hondenliefhebbers en eigenaren ideaal, toch? Lekker knuffelen, ee...

Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland...

Weetjes en feitjes - 26 jul. 2019

Hoe ga je met de hond om met deze extreme hitte en hoge temperaturen?

Het is zomer in Nederland! Het is langer licht en de temperaturen lopen hoog op. Overal om je heen zie je hondenbaasjes...

Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste...

Recent Comments

  • No comments are available.