Community - 17 nov. 2018

Hoe vind ik een geschikte en betrouwbare hondenoppas in mijn buurt?

Nederland telt momenteel ruim 2,6 miljoen honden! Nederland telt op dit moment bijna 17 miljoen mensen. Dat betekent dat bijna één op de zeven huishoudens een hond in huis heeft, jij ook?  

Al die honden in Nederland hebben allemaal persoonlijke aandacht nodig. Aandacht die hun hondenbaasjes met liefde geven. Toch is het niet altijd mogelijk om aanwezig te zijn bij jouw trouwe viervoeter. Nederlanders krijgen het steeds vaker drukker.  

Waarschijnlijk ervaar je dit zelf als hondeneigenaar ook. Het is druk op het werk, het huishouden kost ontzettend veel tijd, de vakantieperiodes komen eraan of wellicht ben je een paar dagen ziek! Het is jammer, maar de hond kan helaas niet overal mee naartoe.  

Iedere hondeneigenaar weet hoe vervelend dit is. Iedere hondeneigenaar weet ook, dat de hond alleen thuislaten beslist geen optie is! Jouw trouwe viervoeter heeft het liefst heel de dag door aandacht.  

Een geschikte en betrouwbare hondenoppas in jouw buurt vinden met WatchMyDog 

WatchMyDog is de nieuwste online hondenopvang van Nederland. WatchMyDog helpt hondeneigenaren bij het vinden van een betrouwbare en geverifieerde hondenoppasser, inclusief hondenverzekering. 

WatchMyDog heeft honderden betrouwbare opvangadressen door heel Nederland. Het platform biedt de mogelijkheid tot hondenopvang, hondendagopvang of een hondenoppas aan huis.?WatchMyDog helpt jou om met een gerust hart en een fijn gevoel van huis te kunnen gaan. Dit terwijl jouw trouwe viervoeter veilig is en daarnaast net als jij, ook kan genieten! Hondenoppassers zorgen voor jouw hond, alsof het hun eigen hond is.  

Word hondenoppasser van WatchMyDog en help hondenbaasjes in jouw eigen omgeving 

Jij kunt als hondenoppas gratis een profiel aanmaken op ons platform. Jij meldt je aan als hondenoppasser in jouw regio. Als er vervolgens een hondeneigenaar in jouw regio op zoek is naar een hondenoppas, koppelt WatchMyDog jouw profiel als hondenoppasser aan de hondeneigenaar!  

WatchMyDog staat voor liefde en aandacht, baasjes zijn daarom opzoek naar een lieve hondenoppas in onze hondenopvang community die op honden past in huishoudelijke sfeer en die van spelen geen genoeg kan krijgen!  

Wie weet heb jij binnen no-time al een match! Je kunt van tevoren een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te ontmoeten, en pas als het klikt tussen jou, de hond en het baasje kun je de boeking accepteren.? 

Tijdens de opvang stuur je regelmatig foto en tekst updates naar het hondenbaasjes via ons platform, en zorg je ervoor dat de hond(en) de tijd van hun leven hebben. Als de opvang periode erop zit wordt er gevraagd aan de baasjes een review achter te laten, en kun jij als hondenoppas een uitbetaling aanvragen.? 

En klaar! Op naar het volgende avontuur als hondenoppas. Na verloop van tijd bouw je dus een betrouwbaar hondenoppas profiel op met reviews, en zal je zien dat je steeds meer aanvragen krijgt. Je bepaalt zelf jouw werkdagen, uren en het soort dienst. Het leukste van dit alles is natuurlijk dat jij je geld verdient met wat je écht leuk vindt. 

WatchMyDog is op zoek naar jou als hondenoppas! Meld je nu aan als hondenoppas 

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft wat betreft hondentips, advies en veel meer!

Suggested Post

Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland...

Weetjes en feitjes - 26 jul. 2019

Hoe ga je met de hond om met deze extreme hitte en hoge temperaturen?

Het is zomer in Nederland! Het is langer licht en de temperaturen lopen hoog op. Overal om je heen zie je hondenbaasjes...

Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste...

Gezondheid - 20 jun. 2019

6 Tips voor honden met angst voor de dierenarts!

Veel honden zijn bang om naar een dierenarts te gaan. Jouw hond ook? Het kan dieren een hoop stress, spanning en angst o...

Training & Tips - 15 jun. 2019

7 Tips voor het uitlaten van honden in losloopgebieden

In Nederland komen er tegenwoordig steeds meer losloopgebieden voor honden bij. Dat is super, want iedere hondenliefhebb...

Recent Comments

  • No comments are available.