Community - 31 okt. 2018

Wat kan ik het beste invullen op mijn WatchMyDog profiel?

Jouw persoonlijke verhaal is jouw businesskaartje als hondenoppasser. Het kan namelijk voorkomen dat er meerdere hondenoppassers zijn in jouw regio. Het is dan belangrijk om jezelf te onderscheiden ten opzichte van alle andere hondenoppassers in de buurt.

Als je eenmaal een hondenoppasser bent, betekent het dat jouw profiel succesvol is aangemaakt en voltooid. Je hebt een foto geüpload, een goede profielnaam verzonnen en alle services en beschikbare dagen aangegeven. Veel mensen vinden het lastig om onderscheid in profiel te maken, door een persoonlijk stukje te schrijven. Wat moet je invullen bij jouw profielomschrijving?

WatchMyDog deelt de geheimen van de beste hondenoppassers in Nederland met jouw als hondenoppasser, om ervoor te zorgen dat jij de beste hondenoppasser van jouw regio zal worden!

Een korte introductie van jezelf als hondenoppasser

Natuurlijk is het niet noodzakelijk om persoonlijke informatie te openbaren. Vergeet echter niet, dat het bij het oppassen om honden allemaal om vertrouwen gaat. Een hondeneigenaar zal jouw profiel niet hebben aangeklikt, als de eerste indruk niet goed is geweest. Het blijkt dus wel, dat jouw profielfoto aansprekend is en de eerste indruk goed overkomt! Nu er eenmaal op jouw profiel is geklikt, zal de hondeneigenaar jouw introductie gaan lezen.

Verplaats jezelf eens naar de rol van de hondeneigenaar. Als jij op zoek bent naar een hondenoppas in jouw buurt voor jouw trouwe viervoeter, dan zou jij het ook fijn vinden om te weten met wie je te maken hebt.

Introduceer jezelf daarom ook op een persoonlijke manier. Introduceer jezelf, hoe jij je ook naar andere mensen in het openbaar zou introduceren. Vertel een kort stukje over wie bent, in welke regio je beschikbaar bent als hondenoppas, wat jouw ervaring met honden is en wat je hobby’s bijvoorbeeld zijn. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden, als hondenoppasser kan jij zelf aangeven wat er op jouw profiel te komen moet staan!

Jouw motivatie als hondenoppasser

Hondeneigenaren zijn op zoek naar de reden waarom jij hondenoppas geworden bent. Waarom ben je hondenoppasser geworden? Ben je gek op honden? Heb je sinds kleins af aan altijd al honden in huis gehad? Of ben je een student en gewoon op zoek naar een bijbaantje? Het maakt niet uit wat jij opgeeft als reden voor het worden van een hondenoppas, als er maar een reden is opgegeven. Hondeneigenaren willen namelijk weten waarom jij als hondenoppas geschikt bent voor hun hond!

Jouw ervaring en kennis met honden

Heb je een opleiding gerelateerd aan dieren afgerond of ben je gewoon simpelweg gek op honden? Het is altijd goed om te laten weten wat jouw ervaring en kennis met honden is. Zo onderscheid jij jezelf namelijk van alle andere hondenoppassers in jouw buurt. Als een hondeneigenaar namelijk een heel specifiek hondenras heeft, dan zal de hondeneigenaar op zoek zijn naar een hondenoppasser met veel ervaring en kennis over dat soort type hond.

Jouw omgeving

Vertel alles over jouw omgeving! Zijn er parken in de buurt? Is er een bos waar de hond lekker rond kan rennen? Is er een grote open vlakte waar jij en de hond samen kunnen gaan rennen? Hoe completer je bent als hondenoppasser in het omschrijven van jouw omgeving, hoe meer vertrouwen je zal creëren naar de hondeneigenaren toe. De hondeneigenaren zullen weten in wat voor omgeving hun hond uitgelaten zal worden en in wat voor omgeving jij actief bent als hondenoppasser!

Vind de meest geschikte en betrouwbaarste hondenoppas in jouw buurt!

Help! Ik ben dringend en snel op zoek naar een goede hondenoppas in mijn buurt. Ik ga op vakantie, ik ben druk met werk of ik moet een weekend weg. Veel mensen hebben het tegenwoordig steeds drukker, maar toch zou iedere hondeneigenaar zijn/haar trouwe viervoeter het liefst overal mee naartoe willen nemen! Gelukkig heeft het platform van WatchMyDog ontzettend veel geverifieerde en betrouwbare hondenoppassers in jouw buurt om te kunnen zorgen voor jouw hond, wanneer jij er eventjes niet bent. Vind een hondenoppasser in jouw buurt.

Aanmelden als hondenoppasser bij WatchMyDog

Ben je nog geen hondenoppasser bij WatchMyDog, maar lijkt het jou wel ontzettend leuk om andere hondeneigenaren te kunnen helpen en af en toe zelf op een hond te kunnen passen? Of misschien ben je op zoek naar een bijbaantje als hondenoppasser? Het kan ook zijn dat jij als enorme hondenliefhebber gewoon zoveel mogelijk gezelligheid over de vloer wil hebben! Meld je nu aan als hondenoppasser bij WatchMyDog.

Meer tips over mijn profiel

Als je op zoek bent naar meer tips en tricks hoe jij als hondenoppasser het beste gevonden kan worden of hoe jij de beste oppasser van jouw regio zal worden, bezoek dan eens de ‘FAQ pagina van WatchMyDog’. 

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft wat betreft hondentips, advies en veel meer!

Suggested Post

Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland...

Weetjes en feitjes - 26 jul. 2019

Hoe ga je met de hond om met deze extreme hitte en hoge temperaturen?

Het is zomer in Nederland! Het is langer licht en de temperaturen lopen hoog op. Overal om je heen zie je hondenbaasjes...

Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste...

Gezondheid - 20 jun. 2019

6 Tips voor honden met angst voor de dierenarts!

Veel honden zijn bang om naar een dierenarts te gaan. Jouw hond ook? Het kan dieren een hoop stress, spanning en angst o...

Training & Tips - 15 jun. 2019

7 Tips voor het uitlaten van honden in losloopgebieden

In Nederland komen er tegenwoordig steeds meer losloopgebieden voor honden bij. Dat is super, want iedere hondenliefhebb...

Recent Comments

  • No comments are available.