Community - 8 mrt. 2019

Wat moet je in de beschrijving zetten voor je hondenoppas profiel op WatchMyDog?

Het hondenoppasprofiel is in feite jouw visitekaartje. Dus, je hebt enkele aansprekende foto's geüpload en je services en bijbehorende prijzen duidelijk gespecificeerd. Maar, nu komt die uiterst belangrijke profieltekst. Wat moet je precies schrijven op mijn profielomschrijving bij WatchMyDog? Wat kun je in je beschrijving plaatsen om de gewenste reactie van hondeneigenaren te krijgen?

Je profieltekst biedt belangrijke informatie voor hondeneigenaren, inclusief wie je bent, wat je kunt doen en wat je te bieden hebt. Vergeet niet dat hondeneigenaren die op zoek zijn naar een hondenoppas absoluut niets over je weten. Ze bekijken feitelijk het profiel van een complete vreemdeling; dus, alles is nieuw! Presenteer jezelf dus zoals je zou doen in het echte leven om als de meest geschikte hondenoppas in jouw omgeving voor te komen!

Persoonlijke introductie als hondenoppasser

Uiteraard hoef je je meest persoonlijke informatie niet te vermelden in je hondenoppasprofiel, maar vergeet niet dat WatchMyDog helemaal draait om vertrouwen. Dus, stel jezelf voor en onthul de basis: wie je bent, wat je doet en met wie je samenleeft en alles wat je nog zou willen vertellen. Een korte persoonlijke beschrijving geeft een geweldige eerste indruk en houdt potentiële hondeneigenaren geïnteresseerd in je profiel!

Jouw motivatie als hondenoppassers

Hondeneigenaren willen weten wat je motiveert. Waarom heb je besloten om een honden??oppas te worden? Komt het omdat je graag omringd bent door honden? Vind je het leuk om je buren te helpen en heb je wat vrije tijd over die je graag zou willen gebruiken? Of ben je op zoek naar een speelkameraadje voor je eigen geliefde huisdier? Zelfs als je gewoon wat extra zakgeld wilt verdienen als hondenoppas, zullen eigenaren van gezelschapsdieren willen weten waarom het je gaat om honden in het bijzonder. Je bent dol op honden, dat spreekt vanzelf! Waar komt je liefde voor honden vandaan? Wees zo specifiek mogelijk.

Kennis en ervaring als hondenoppassers

Leg in zoveel mogelijk detail uit welke specifieke ervaring je hebt met het verzorgen van honden. Heb je zelf honden? Welke huisdierervaring, als die er is, heb je? Misschien heb je specifieke kennis over bepaalde gedragsproblemen bij honden of eerste hulp bij dieren opgedaan? Misschien heb je relevante cursussen gevolgd of een paar nuttige boeken gelezen? Leg precies uit wat je weet en wat je kunt doen als het gaat om de verzorging van hond.

Jouw services als hondenoppasser

Jouw diensten en bijbehorende prijzen worden bovenaan je profiel vermeld. Hondenigenaren willen echter precies weten wat deze diensten inhouden.

De diensten die beschikbaar zijn via WatchMyDog zijn:

Hondenopvang aan huis - Is een overnachting in het huis van de hond. De hondenoppas komt dan in het huis van de hond.

Hondenopvang - Is verzorging bij de hondenoppas. Dit is waar jouw hond in het huis van de hondenoppasser verblijft.

Hondendagopvang - Is overdag voor jouw hond, dit kan in het huis van de hond of in het huis van de hondenoppas.

Hondenoppas aan huis - Is het mogelijk om een ??hondenoppas één of twee keer per dag te laten komen om jouw hond te controleren en te voeren. Ze kunnen ook een uur of twee met jouw hond doorbrengen wanneer je dit wenst.

Hondenuitlaatservice - Is wanneer jouw hond thuis word opgehaald en word uitgelaten in eigen omgeving of ergens anders indien gewenst.

Geef hondeneigenaren een kleurrijke indruk van wat ze van je kunnen verwachten. Dit maakt de stap naar het verzenden van een boekingsverzoek, of misschien zelfs het maken van een onmiddellijke boeking, aanzienlijk groter.

Zodra je er in bent geslaagd om een ??verleidelijke profielbeschrijving te maken, voeg je een aantal boeiende foto's toe aan je galerij. Zorg ervoor dat deze foto's overeenkomen met de profielbeschrijving. Als je bijvoorbeeld praat over je ervaring met konijnen, zorg er dan voor dat je foto's laten zien hoe comfortabel je bent in het gezelschap van konijntjes. Kattenliefhebbers moeten op dezelfde manier foto's van zichzelf toevoegen omringd door hun katachtige metgezellen, terwijl ervaren hondenliefhebbers er goed aan doen foto's te uploaden omringt met honden.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft wat betreft hondentips, advies en veel meer!

Suggested Post

Gezondheid - 29 jul. 2020

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet?

Hoe voorkom ik dat mijn hond te veel eet? Zoals veel mensen zijn er sommige honden die iets te veel van de maaltijd gen...

Training & Tips - 20 jul. 2020

Hond en thuiswerken

Veel mensen werken op dit moment thuis. Dat lijkt voor hondenliefhebbers en eigenaren ideaal, toch? Lekker knuffelen, ee...

Community - 18 mei 2020

COVID-19: Hoe we onze community veilig houden

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk gehoord van COVID-19. Voor een actueel overzicht van de gevolgen voor Nederland...

Weetjes en feitjes - 26 jul. 2019

Hoe ga je met de hond om met deze extreme hitte en hoge temperaturen?

Het is zomer in Nederland! Het is langer licht en de temperaturen lopen hoog op. Overal om je heen zie je hondenbaasjes...

Training & Tips - 29 jun. 2019

5 Tips om ervoor te zorgen dat je buren niet klagen over jouw hond

Je komt thuis na een lange werkdag, opgewonden staat je hond te zien wachten om je thuis te verwelkomen. Maar ten eerste...

Recent Comments

  • No comments are available.