Heb je een vergunning nodig om hondenuitlaters te zijn in NYC?

Hoewel u contact moet opnemen met uw lokale overheid om te zien of u een algemene bedrijfsvergunning nodig heeft, hebben de meeste steden in New York geen speciale vergunning of vergunning nodig om honden uit te laten. Ik durf te zeggen dat de meeste hondenuitlaters in NYC geen bedrijfsvergunning hebben om in de stad te opereren.

Heb je een vergunning nodig om hondenuitlaters te zijn in NYC?

Hoewel u contact moet opnemen met uw lokale overheid om te zien of u een algemene bedrijfsvergunning nodig heeft, hebben de meeste steden in New York geen speciale vergunning of vergunning nodig om honden uit te laten. Ik durf te zeggen dat de meeste hondenuitlaters in NYC geen bedrijfsvergunning hebben om in de stad te opereren. Hoewel er geen speciale vergunning voor het uitlaten van honden is, vereist het runnen van een bedrijf in de stad meestal een vergunning of vergunning om dit te doen. Dit is een veelzeggend teken dat u laat zien hoe serieus ze zijn over hun hondenuitloopbedrijf.

Je hebt ook een bedrijfslicentie of licenties nodig. U kunt de tool voor bedrijfslicenties van de Small Business Administration gebruiken om erachter te komen welke licenties u nodig hebt. Het type licentie en waar u deze moet krijgen, varieert afhankelijk van waar u van plan bent zaken te doen. Een hondenuitloopbedrijf heeft waarschijnlijk geen federale vergunning nodig om te opereren, maar sommige bedrijven, waaronder visserij en landbouw, hebben wel een federale vergunning nodig om te opereren.

Als u een eenpersoons hondenuitloopbedrijf bent, kunt u meestal een vergunning aanvragen als eenmanszaak of individu. Dus, of je nu al in een stad woont of niet, een stad is een geweldige plek om na te denken over het starten van je hondenuitloopbedrijf. Pakwandelen wordt steeds populairder vanwege de aanwezigheid in films, televisie en commercials, evenals de betaalbaarheid en beweert socialisatie te ondersteunen en meer hondenenergie uit te oefenen dan solo-wandelingen. Als u in een gebied woont dat u niet vraagt om een specifieke vergunning voor het uitlaten van honden of een vergunning voor het oppassen van huisdieren, kunt u zonder die specifieke licenties werken.

New York, New York - In de grote appel moet je een instappingsvergunning voor kleine dieren hebben om professioneel honden uit te laten. Mensen die serieus zijn in de hondenuitlaatbranche in NYC hebben ook toegang tot certificeringscursussen in het hele land. Maar er zijn lokale wetten en protocollen waar u op moet letten in individuele steden, townships, gemeenten, enz. Als u uw eigen hondenuitloopservice wilt starten.

Als je een jonge, energieke pup hebt die van andere honden houdt en geen tijd nodig heeft om te snuiven of te verkennen, dan is een pakwandelbedrijf misschien een goede keuze voor jou. Als u overweegt uw hondenuitloopbedrijf op te starten of uit te breiden, moet u kijken naar licenties en certificering om legitiem te kunnen opereren. Het zou geweldig zijn als iedereen zaken zou kunnen doen op basis van handdruk, maar wetten, voorschriften en wettelijke verantwoordelijkheden voor u als hondenuitloper en voor hondenbezitters zijn te complex om te vertrouwen op mondelinge overeenkomsten. De bovenstaande beschrijvingen kunnen het laten klinken alsof het gemakkelijker is om een hondenuitloopservice op te starten in een minder gereguleerd gebied zoals een kleinere stad.

Kleinere hondenuitloopbedrijven zijn geweldig voor ouders van huisdieren die wat meer geïndividualiseerde aandacht aan hun pups willen besteden en die erop staan hun eigen ervaring voor dierenverzorging te creëren.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *