Hoe word ik een hondenuitloper in nyc?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn. Verder hebben hondenuitlaters verschillende achtergronden.

Hoe word ik een hondenuitloper in nyc?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn. Verder hebben hondenuitlaters verschillende achtergronden. Als je vanuit huis werkt of als je een student, recent afgestudeerd, oppas, oppas, seizoensarbeider, werkzoekende op instapniveau, gepensioneerde of contractarbeider bent, kan Rover goed bij je passen. Als u een dierenarts, dierenarts assistent, kennelassistent of op een gebied van dierenverzorging of dierenverzorging bent, kunt u geld verdienen met Rover terwijl u uw professionele vaardigheden opbouwt.

Maar natuurlijk is niets belangrijker dan een oprechte liefde voor honden. Het verkrijgen van een federaal belastingnummer, formeel bekend als een Employer Identification Number (EIN), is vaak een goed idee, zelfs als u een eenmanszaak bent. Het proces is eenvoudig en kan online worden voltooid op de IRS-website op www, irs, gov. Hoewel u contact moet opnemen met uw lokale overheid om te zien of u een algemene bedrijfsvergunning nodig heeft, hebben de meeste steden in New York geen speciale vergunning of vergunning nodig om honden uit te laten.

Wandelen Fifi houdt over het algemeen in dat Fifi stopt om zichzelf te ontlasten. Veel lokale overheden hebben specifieke regels die vereisen dat mensen opruimen na hun honden. Als voorbeeld stelt de gemeentelijke code van Syracuse dat een hond niet mag poepen op een ander terrein dan dat van de eigenaar van de hond, en de gemeentelijke code voor White Plains stelt dat een persoon die voor een hond zorgt alle uitwerpselen van trottoirs en andere openbare ruimtes moet verwijderen. New York City heeft verschillende regels met betrekking tot dit probleem, waaronder een die vereist dat mensen opruimen na honden waar ze voor zorgen terwijl ze in stadsparken zijn.

Evenzo hebben veel lokale overheden verordeningen die vereisen dat alle honden op openbare plaatsen worden aangelijnd. Merk echter op dat New York City ongeveer 40 stadsparken heeft waar honden vóór 9.00 uur niet aan de lijn kunnen zijn. Hoewel mond-tot-mondreclame vaak de beste manier is om nieuwe klanten te krijgen, zult u met een nieuw hondenuitloopbedrijf waarschijnlijk op zijn minst wat reclame moeten maken. Ongeacht hoe u ervoor kiest om te adverteren (uw eigen website, het plaatsen van flyers in openbare ruimtes, Craigslist, het telefoonboek), de beste korte adviezen zijn (a) wees nauwkeurig en (b) wees heel voorzichtig met het beschrijven van speciale kortingen of zeggen dat iets gratis is.

Als je de eerste wandeling gratis aanbiedt, maar er zijn voorwaarden die de klant misschien vooraf moet vastleggen op minimaal vijf wandelingen, moet je aangeven wat die voorwaarden zijn. Als u een korting van tien lopen aanbiedt, moet de kortingsprijs echt goedkoper zijn dan uw normale prijs per wandeling. Deze bedrijven hebben extreem geavanceerde technologie en een enorme aanwezigheid op internet, waardoor het proces om ze online te vinden, een account aan te maken en te bestellen en te betalen voor hondenwandelingen gestroomlijnd en naadloos is. Als je een jonge, energieke pup hebt die van andere honden houdt en geen tijd nodig heeft om te snuiven of te verkennen, dan is een pakwandelbedrijf misschien een goede keuze voor jou.

Met alle verhalen die er zijn over honden die hun halsbanden bevrijden en gewond of gedood worden vanwege onervaren wandelaars, is het belangrijk dat alle legitieme wandelbedrijven reageren met geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Het starten van een hondenuitloopbedrijf in de staat New York kan u de kans geven om buiten te werken met een aantal levendige metgezellen. Hier zijn enkele basisvoordelen die moeten worden geboden wanneer u kiest voor een „Boutique hondenuitlaatservice”. In tegenstelling tot andere diensten die u hier en daar gewoon een hondenuitloopoptreden bieden, kan dit bij Swifto uw primaire of secundaire bron van consistent inkomen zijn.

Als hondenuitloper bij Swifto heb je een consistente route en kun je hier en daar ook sporadische wandelingen maken. Pakwandelen wordt steeds populairder vanwege de aanwezigheid in films, televisie en commercials, evenals de betaalbaarheid ervan en beweert socialisatie te ondersteunen en meer hondenenergie uit te oefenen dan solo-wandelingen. De meeste hondenuitlatingsbedrijven zouden op dit moment huisdierverzorgingssoftware moeten gebruiken en de beste die er zijn, hebben GPS-mogelijkheden. Kleinere hondenuitloopbedrijven zijn geweldig voor ouders van gezelschapsdieren die wat meer geïndividualiseerde aandacht aan hun pups willen besteden en die erop staan hun eigen ervaring voor dierenverzorging te creëren.

Voor een hondenuitloopbedrijf kan het mogelijk zijn om te opereren als eenmanszaak of, indien er meer dan één persoon bij betrokken is, als partnerschap. Als je denkt aan hondenuitlaters in NYC, stel je je waarschijnlijk meteen mannen en vrouwen voor met 6-8 honden die aan hun lichaam vastzitten die door drukke stadsstraten lopen. Als u niet alleen van plan bent om de honden van uw klanten uit te laten, maar ook om ze bij u thuis te houden, moet u ook uw lokale bestemmingswetten en, als u huurt, uw huurovereenkomst controleren. Hoewel het meestal toegestaan is voor huiseigenaren om honden als huisdier te hebben, kunnen er problemen zijn als u grote aantallen honden in combinatie met een bedrijf houdt.

Houd er ook rekening mee dat het voor een langere periode houden van andermans honden in ruil voor betaling een ander soort bedrijf is dan hondenuitlaten, en waarschijnlijk extra licenties of vergunningen vereist. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *