Hoeveel verdient een hondenuitloper in Manhattan?

Hij volgt schrijflessen op de New School en wil graag romans voor jonge volwassenen schrijven, en hij heeft een idee voor een boek genaamd „Advice from the Dog Pack” dat betrekking zou hebben op dingen die honden hem hebben geleerd die hem in het leven hebben geholpen. Hij erkende ook dat training extra uitdagend was omdat het moeilijker was om de hondenbezitters te trainen dan de honden.

Hoeveel verdient een hondenuitloper in Manhattan?

Hij volgt schrijflessen op de New School en wil graag romans voor jonge volwassenen schrijven, en hij heeft een idee voor een boek genaamd „Advice from the Dog Pack” dat betrekking zou hebben op dingen die honden hem hebben geleerd die hem in het leven hebben geholpen. Hij erkende ook dat training extra uitdagend was omdat het moeilijker was om de hondenbezitters te trainen dan de honden. Toen hij rond de 30 was, leerde hij de hond van zijn vriendin zoveel trucs te doen dat een dierenagent hem vroeg om met andere honden te werken voor commercials. Hij zegt dat minstens 50% van de eigenaren nu camera's in huis heeft en apparaten op hun honden zet om de wandelingen live te volgen.

Als je erover denkt om Dog Walker te worden of de volgende stap in je carrière te plannen, vind je details over de rol, het carrièrepad en het salaristraject van een hondenuitloper. Hondenuitlaters komen tegenwoordig veel vaker voor in New York City, maar „het is nog steeds een nichemarkt buitenlanders maken foto"s van ons, zegt Ryan Stewart, die een hondenuitloopbedrijf heeft genaamd Ryan for Dogs in Long Island City, Queens, aan de overkant van de East River van Midtown Manhattan. Door een paar terugkerende klanten te verzamelen en te leren hoe je veilig meerdere honden tegelijk kunt uitlaten, kan een bekwame rollator dat aantal met 2-3x vermenigvuldigen. Hij schaduwde trainers, las boeken over hondenpsychologie, en bracht uren door in lokale parken „staarde naar honden en keek naar patronen in hun gedrag.

Hij maakt ook gebruik van een groeperingssysteem om de stress van gelijktijdig uitlaten van 6-8 honden van verschillende rassen en maten te helpen verminderen. Met de grote verschuiving naar thuiswerkschema's, zijn veel witteboordenprofessionals die ooit diensten voor hun huisdieren hebben ingehuurd terwijl ze de hele dag op kantoor waren, weer met hun eigen honden uitlaten. Vandaag runt Stewart Ryan for Dogs, een boetiekbedrijf voor hondenuitlaten in de wijk Long Island City in NYC. Maar het stedelijke hondenwandellandschap van vandaag is moordend en vol uitdagingen en er is een speciaal ras voor nodig om te slagen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *