Hond die op achterpoten loopt?

Een hond die op zijn achterpoten loopt, is om voor de hand liggende redenen viraal gegaan op TikTok. Van Wyk heeft meer dan 8,7 miljoen views gekregen op een video van haar hond Nala die op haar achterpoten loopt.

Hond die op achterpoten loopt?

Een hond die op zijn achterpoten loopt, is om voor de hand liggende redenen viraal gegaan op TikTok. Van Wyk heeft meer dan 8,7 miljoen views gekregen op een video van haar hond Nala die op haar achterpoten loopt. Dexter, een 6-jarige Brittany spaniël die op zijn achterbenen loopt, sport zijn hoge hoed en sjaal terwijl hij deze maand zijn dagelijkse wandeling door het centrum van Ouray maakt. Dexter is een hit op sociale media geworden met de video's van hem die op zijn achterpoten door zijn geboorteplaats loopt.

Een hond heeft het internet verrukt nadat hij de wetten van de hondenfysica leek te trotseren door een wandeling op haar twee achterpoten te maken. Op een dag, toen de hond een wandeling maakte met de moeder van Pasek, nam een voorbijganger Dexter's unieke strut op en plaatste de video op TikTok. In een andere recentere hondenclip gingen de eigenaren van een lief hondje naar sociale media om een clip te delen van de schattige gewoonte van hun hond om andere honden te aaien wanneer ze ze voor het eerst ontmoetten. Maar hoewel het op video misschien schattig lijkt, moeten honden blijkbaar worden ontmoedigd om op hun achterpoten te lopen.

Tijdens zijn dagelijkse wandeling woensdag vroeg een student van een passerende schoolgroep Pasek waarom Dexter als een mens loopt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *