Waarom een hondenoppas bij WatchMyDog worden?

Flexibiliteit en Vrijheid

Als hondenoppas bij WatchMyDog bepaal je zelf hoeveel je verdient, wanneer je werkt, op welke type honden je oppast en organiseer je zelf je WatchMyDog kalender.

Betrouwbaar- en Veiligheid

Bij WatchMyDog is iedere boeking betrouwbaar en veilig. Je kunt altijd contact met ons opnemen als er iets is.

Nooit meer Alleen

Hoe fijn is het om zo vaak mogelijk een hondje over de vloer te hebben om eens lekker te knuffelen? Bovendien is de WatchMyDog klantenservice ervoor zodat je er nooit alleen voor staat; wij beantwoorden iedere vraag, geven tips voor betere prestaties en hulp als er een noodgeval is.

Hoe is het om een hondenoppas te zijn bij WatchMyDog?

Jij kunt als hondenoppas gratis een profiel aanmaken op ons platform. Baasjes van honden kunnen vervolgens wanneer ze een hondenoppas nodig hebben via ons platform een hondenoppas bij hun in de buurt vinden. WatchMyDog staat voor liefde en aandacht, baasjes zijn daarom opzoek naar een lieve hondenoppas in onze hondenopvang community die op honden past in huishoudelijke sfeer en die van spelen geen genoeg kan krijgen! Je kunt van tevoren een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te ontmoeten, en pas als het klikt tussen jou, de hond en het baasje kun je de boeking accepteren.

Tijdens de opvang stuur je regelmatig foto en tekst updates naar het hondenbaasjes via ons platform, en zorg je ervoor dat de hond(en) de tijd van hun leven hebben. Als de opvang periode erop zit wordt er gevraagd aan de baasjes een review achter te laten, en kun jij als hondenoppas een uitbetaling aanvragen.

En klaar! Op naar het volgende avontuur als hondenoppas. Na verloop van tijd bouw je dus een betrouwbaar hondenoppas profiel op met reviews, en zal je zien dat je steeds meer aanvragen krijgt. Het leukste van dit alles is natuurlijk dat jij je geld verdient met wat je écht leuk vindt.
Waarom hondenoppasser worden bij WatchMyDog
Flexibiliteit. Bepaal zelf hoeveel je werkt en hoeveel je verdient
Focus in Rotterdam, lokale marketing
Altijd bereikbaar. Je kunt ons appen, bellen of mailen
Mocht je nog vragen hebben, kan je deze ons altijd gerust stellen via help@watchmydog.nl.

Hoe word ik een hondenoppas bij WatchMyDog?

1. Maak een Gratis Profiel aan

Laat baasjes van honden in de WatchMyDog hondenopvang community weten waarom ze voor jou als hondenoppas moeten kiezen in jouw persoonlijk profiel. Baasjes willen weten bij welke hondenoppas hun lieftallige honden blijft logeren, en wie jij als hondenoppas precies bent.

2. Voeg Foto’s en Documenten toe

Foto’s van jou en je eerdere avonturen met honden als hondenoppas maakt het voor baasjes meer aantrekkelijk om met jou in contact te komen. Upload je ID in ons dashboard en volg een korte uitleg over WatchMyDog en word goedgekeurd tot de WatchMyDog hondenopvang community.

3. Organiseer je Hondenoppas Kalender

Organiseer je WatchMyDog hondenoppas kalander en geef aan op welke dagen je wel of niet op honden kunt passen. Op vakanties kun je zelfs aangeven dat je afwezig bent en zelfs de prijs hoger maken. Je hebt altijd zelf de mogelijkheid een inkomende boeking te accepteren of te weigeren.

4. Begin het Avontuur

Wij nemen alle saaie aspecten wat een hondenoppas met zich meebrengt uit handen zodat jij meer tijd hebt om te spelen! Wij zorgen voor marketing, website onderhoud, innovaties, support, iDEAL betalingen, en zelfs onze WatchMyDog hondenverzekering. Dat is waarom we werken met een 15% fee (laagste in Nederland!) om onze kosten te dekken.

 

De puppy’s staan te wachten!

Waar wacht je nog op? Word vandaag nog een hondenoppas bij WatchMyDog en sluit je aan bij onze WatchMyDog hondenopvang familie.
Liefde staat te wachten bij jou om de hoek!

Word een Hondenoppas!

 

 

Lees hier meer over onze getroffen maatregelen wat betreft het coronavirus.