Hondenopvang in Rotterdam door Roza

Roza

Hondenopvang in Rotterdam door Roza

Hondenopvang, -oppas, en uitlaat service Rotterdam aangeboden

Rotterdam, Nederland
0 reviews

Servicebeschrijving

Hoi! Mijn naam is Roza maar de meesten noemen mij gewoon Roos. Ik zit in de 6e klas van het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam en woon daar vlak om de hoek, samen met mijn moeder! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen, vriend en met mijn moeder. Door chronische problemen aan mijn rug kan ik helaas niet meer intensief sporten of werken, maar bewegen is wel heel goed voor mijn lichaam. Daarnaast wil ik al mijn hele leven super graag een hond, maar omdat mijn moeder veel werkt en ik op school zit kunnen we er niet altijd zijn voor een hond. Daarom leek Watch My Dog de ideale uitkomst voor mij! Zo kan ik èn bewegen en buiten zijn èn veel tijd door brengen met mijn favoriete dieren. Ik ben een erg sociaal persoon en ben daarom niet graag alleen en heb het liefst altijd wat te doen! Dus bent u op zoek naar een lieve, gezellige en betrouwbare hondenoppas en/of hondenopvang in Rotterdam? Neem dan gerust contact met mij op! Ik kijk ernaar uit om u en uw hond te ontmoeten! Liefs, Roos

Services en kosten

Hondendagopvang
€ 20,00 per dag

Geaccepteerde huisdieren

Kleine Hond (0-10 KG)
Middelgrote Hond (10-20 KG)
Grote Hond (20-30 KG)
Puppy

Beoordelingen

Geen resultaten gevonden

Meer over de hondenoppas

Hoi! Mijn naam is Roza maar de meesten noemen mij gewoon Roos. Ik ben 18 jaar en zit in de 6e klas van het Erasmiaans Gymnasium en woon daar vlak om de hoek, samen met mijn moeder! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen, vriend en met mijn moeder. Door chronische problemen aan mijn rug kan ik helaas niet meer intensief sporten of werken, maar bewegen is wel heel goed voor mijn lichaam. Daarnaast wil ik al mijn hele leven super graag een hond, maar omdat mijn moeder veel werkt en ik op school zit kunnen we er niet altijd zijn voor een hond. Daarom leek Watch My Dog de ideale uitkomst voor mij! Zo kan ik èn bewegen en buiten zijn èn veel tijd door brengen met mijn favoriete dieren. Als persoon ben ik erg sociaal en enthousiast. Ik ben een aanpakker en een doorzetter en ik geniet van het leven. Ik ben niet graag alleen en heb het liefst altijd wat te doen!

Badges

Ervaring

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met dieren, kan je dit aan ons laten weten?

Ben je in het bezit van officiële documentatie gerelateerd aan een dierenstudie?
Huisdierverzorging: Ja
Opleiding gerelateerd aan dierenarts/dierenkunde: Nee
Opleiding gerelateerd aan dierenarts/dierenkunde: Nee

Welke soorten medicijnen kun je toedienen?

Pil of tablet via de mond: Ja
Het opplakken van pleisters en het opsmeren van zalf: Ja
Toedienen van medicijnen via een naald: Nee
Vloeibare medicatie via de mond: Nee

Vragen en antwoorden

  • Waar gaan je met mijn hond wandelen? We zijn benieuwd naar de omgeving!

    Ik woon midden in de stad en loop zo naar het Museumpark of Het Park bij de Euromast. Daarnaast kan ik, als dat mogelijk is met uw hond, de metro of fiets pakken richting het Kralingse bos/de Plas. Dit is ongeveer 10-15 minuten van mijn huis vandaan!

  • Welke informatie moet je over honden weten voordat je een boeking accepteert?

    Graag wil ik weten of er bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Daarnaast zou ik willen weten of u uw hond kunt komen brengen, of dat het mogelijk is dat ik uw hond te voet of met de fiets op kom halen.

  • Zijn er momenten dat de hond alleen zal zijn?

    Dat ligt aan de dag en het tijdsbestek, maar ik ga ervan uit dat dat niet of nauwelijks zal gebeuren en uiteraard zal het niet gebeuren als dat niet kan met uw hond!

Per
 
U hebt geen data voor boeking geselecteerd
Total
Sessies
Reserveringskosten
Lange termijn korting -€ 0
Korting -€ 0
Totaalbedrag