Hoe bevestig ik het einde van het verblijf?

Om het einde van het verblijf te bevestigen, moet je het volgende doen:

Log in op WatchMyDog en ga naar je inbox, waar je je boekingen ziet. Klik op je boeking om het einde van het verblijf te bevestigen!

Nadat je op de boeking hebt geklikt, ziet je rechtsonder in het scherm een roze knop Einde bevestiging bevestigen. Klik op deze knop om het einde van het verblijf te bevestigen, zodat je een beoordeling van de hondenoppas kunt achterlaten en de betaling ook aan hen wordt vrijgegeven.

Volg de onderstaande instructies om het einde van het verblijf in de mobiele app te bevestigen:

1. Ga naar Inbox > Aankomende boekingen,
  2. Klik op de naam van de hondenoppasser,
  3. Klik en sleep naar het tabblad Boekingsinformatie,
  4. Scrol naar beneden en selecteer de blauwe knop "Einde van verblijf bevestigen".

20 nov. 2018 19:45:30