Hoe kan ik de data van mijn boeking wijzigen?

Afhankelijk van het stadium van je boeking, kunt je nog steeds de data van het boekingsverzoek wijzigen. Als je je boeking nog niet hebt betaald, kunt je de data van de boeking nog wijzigen.  Ga hiervoor als volgt te werk:

• Log in op je WatchMyDog-account;
  • Ga naar Inbox > Huidige boekingen;
  • Klik op de naam van de hondenoppas;
  • Scroll naar beneden en klik op de wijzig je boeking knop. Deze bevindt zich onder de boekingsdetails aan de rechterkant van je scherm;
  • Selecteer de nieuwe datums die je wilt boeken;
  • De hondenoppas moet deze nieuwe datums goedkeuren en dan kun je doorgaan met je betaling.

Wanneer een boeking al is betaald, kunt je de datums niet wijzigen. Als je een aantal extra datums wilt toevoegen aan de boeking, moet je een nieuwe boeking maken bij de hondenoppasser voor de extra datums. De hondenoppas zal dit dan moeten goedkeuren en dan kunt je opnieuw een betaling doen voor de extra datums.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met het WatchMyDog-Team op help@watchmydog.nl

24 aug. 2018 12:13:47