Hoe kan ik me aanmelden als een WatchMyDog hondenoppas en is het gratis?

Aanmelden en het maken van je WatchMyDog hondenoppas-profiel is extreem eenvoudig en helemaal gratis. Om een ​​hondenoppas op WatchMyDog te worden, moet je je aanmelden bij WatchMyDog en je hondenoppas-profiel maken. 

 

Opmerking: als je jonger bent dan 18 jaar, zijn er een paar extra stappen die je moet ondernemen. Klik voor meer informatie hier

 

Volg deze stappen om je in te schrijven en je profiel als hondenoppas aan te maken:

1. Ga naar de home pagina van WatchMyDog en klik rechtboven op 'Word hondenoppas'. 

 

2. Vervolgends vul je al de gevraagde gegevens in en ontvang je een bevestigingsmail in je inbox! Wanneer je de e-mail opent, klikt je op 'E-mail bevestigen'. 

 

 

 

3. Nadat je je e-mail hebt bevestigd, wordt je doorgestuurd naar het aanmaken van jouw profiel op WatchMyDog wat bestaat uit vijf stappen. 

 

 

Om niet te vergeten!:

  • We hebben veel services die je kunt selecteren, dus kies degene die je kunt aanbieden - hoe meer hoe beter!
  • Upload zoveel mogelijk foto's van je huis en huisdieren! Hierdoor krijgen hondeneigenaren een beter idee van hoe jij en je huis eruitzien.
  • We raden je aan dat je vraagt aan​​ vrienden, familieleden of een vorige klant, om een korte beschrijving achter te laten over de door jouw aangeboden services, en de ervaringen die zij daarmee hebben (gehad).
  • Hierna moet je profiel door ons verificatieproces gaan voordat het live op onze website staat.

 

 

4. Nu heb je je aangemeld om een ​​WatchMyDog hondenoppas te zijn! Nu kun je de verificatiestappen in je dashboard volgen om te worden goedgekeurd. Deze bestaat uit vier stappen die je op je dashboard kunt bekijken. 

 

Voor meer informatie over het goedkeuringsprocess klik hier

 

Zodra je bent goedgekeurd als een WatchMyDog hondenoppas, kun je beginnen geld te verdienen met je WatchMyDog-services! WatchMyDog berekent servicekosten, dat betrekking heeft op:

  • Onze hondenverzekering, die jou en de honden van je klant dekt.
  • Het gebruik van onze website om nieuwe klanten te ontmoeten, je bedrijf te beheren en snel uit te breiden.
  • De marketing en promotie van de website om nieuwe klanten voor je naar onze site te lokken.
  • Het geeft je ook toegang tot ons geweldige klantenserviceteam!

 

 

Deze vergoeding stelt ons niet alleen in staat om je te helpen groeien als een bedrijf en service voor honden, maar ook om ons te helpen groeien als bedrijf.

 

Veel plezier!

26 mei 2020 16:55:35