Hoe kan ik mijn hond toevoegen aan mijn profiel?

Er zijn twee manieren om een ​​hond toe te voegen op de WatchMyDog-website:

1. Voeg een hond toe aan je dashboard.

Het toevoegen van een hond op je Dashboard is de beste manier om een ​​hond toe te voegen. Hiermee kun je de beste details over je hond invoeren en zelfs foto's toevoegen.

Instructies over het toevoegen van een huisdier vindt u hieronder:

1. Log in op de WatchMyDog-website,

2. Klik op de knop hond toevoegen onder het gedeelte 'jouw honden' in je profiel,

3. Voeg essentiële gegevens van je hond toe,

4. Klik op "Opslaan" onderaan het scherm.

5. Vervolgens krijg je een bevestiging van het toevoegen van je hond.

Je hondenprofiel zou er nu als volgt uit moeten zien:

1. Voeg een hond toe tijdens het boeken van een hondenoppas.

Je kunt je hond ook toevoegen wanneer je een boekingsverzoek naar een hondenoppas stuurt. Dit versnelt het proces, maar dit kan betekenen dat je een paar details over je hond met de hondenoppas nog even een keer extra moet verduidelijken.

Instructies over het toevoegen van een hond tijdens het boekingsproces vindt u hieronder:

1. Vind je hondenoppas op de website,

2. Klik op Contact hondenoppas aan de rechterkant van hun profielpagina,

3. Klik op de middel grote hond die je heb geselecteerd tijdens het kiezen van een boeking. (foto 26)

4. Vul alle gegevens onder "Vertel ons meer over jouw hond" in.

5. Klik op Opslaan.

Je hebt nu je basisgegevens voor de hond(en) toegevoegd! Je kunt deze gegevens bijwerken door naar het gedeelte mijn hond(en) op uw dashboard te gaan.

19 sep. 2018 23:13:41