Hoe krijg ik toegang tot de online cursus en download ik het certificaat?

We zijn erg blij dat je je WatchMyDog profiel bent begonnen!

Als onderdeel van ons vierstappenverificatieproces, moet een hondenoppas een verplichte cursus volgen. Deze cursus leert je hoe je de WatchMyDog-website gebruikt en geeft je een overzicht van de processen die bij hondenopvang betrokken zijn. Tegen de tijd dat je klaar bent met de cursus, moet je een expert zijn in alle opzichten van WatchMyDog! Je moet een 100% cijfer behalen bij de cursus om een ​​certificaat te ontvangen en door te gaan naar de volgende stap!

Laten we beginnen:

Het eerste deel vertelt je hoe je toegang krijgt tot de cursus. Als je de cursus al hebt voltooid en je certificaat alleen nog maar hoeft te downloaden, scrol dan naar de onderkant van dit artikel naar stap nummer 6. Klik hier om direct naar de cursuspagina te gaan.

1. Meld je aan met je WatchMyDog account, je hebt de eerste fase van ons verificatieproces al moeten voltooien door je contactgegevens in te vullen. Om je onlinecursus te starten, klik je op 'Bekijk de cursus hier' in je dashboard.

2. Vervolgnes word je doorverwezen naar de website 'OpenLearning'. Klink op 'Join now' en maak je account aan.

3. Verifieer je email adres.

Het kan zo zijn dat je hierna niet direcht word doorverwezen naar de cursus. Mocht dit gebeuren ga dan weer terug naar de Dashboard op de WatchMyDog website en klik opnieuw op de link naar de cursus en klik op 'Join now' waarna je direcht kunt inloggen met het account wat je zojuist hebt aangemaakt. LET OP: zorg wel dat eerst je email adres is geverifieerd.

4. Vervolgens wordt je naar de cursuspagina van WatchMyDog geleid, lees de instructies goed door en klik vervolgens op "Modules" om te beginnen.

5. Als je 100% van de cursus met succes hebt voltooid, zie je een groenvak met de tekst "You are Swesome!" in de rechterbovenhoek van de pagina. Wanneer je op die knop klikt, wordt je naar de pagina geleid "My Progress".

6. Klik op "Download certificate" en je cursuscertificaat word automatisch gedownload als een PDF-bestand. Upload dan het PDF-bestand van je certificaat naar je WatchMyDog Dashboard of stuur het toe in een e-mail naar help@pawsittersn.nl.

22 sep. 2018 19:35:46