Hoe reset is mijn wachtwoord van het WatchMyDog account?

Problemen met inloggen? Het opnieuw instellen van je wachtwoord op WatchMyDog is super eenvoudig! Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen wanneer je bent uitgelogd bij WatchMyDog en de onderstaande instructies volgt:

1. Je moet op de knop 'Aanmelden' klikken en vervolgens op 'Wachtwoord vergeten?'.

2. Je moet dan je e-mailadres invoeren en op 'Verzenden' klikken.

3. Na het indienen ontvangt je onmiddellijk een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je wordt naar de website geleid, waar je je nieuwe wachtwoord moet invoeren en vervolgens op 'Mijn wachtwoord wijzigen' klikt.

4. Je moet opnieuw naar de inlogpagina worden geleid, waar je je nieuwe wachtwoord in moet voeren. Sla deze op en dan zul je rechtsboven in het scherm het volgende zien:

5. Nu je een nieuw wachtwoord hebt, gaat je verder en voert je je e-mailadres en het nieuwe wachtwoord in en klikt je vervolgens op 'Aanmelden'!

6. Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het opnieuw instellen van je wachtwoord of je hebt je aangemeld via Facebook en je je Facebook-account niet wilt gebruiken om je aan te melden, neem dan gerust contact op met ons team van de klantenservice.

19 sep. 2018 22:44:50