Hoe stel ik mezelf beschikbaar of niet beschikbaar in de WatchMyDog agenda?

Je agenda bijwerken

Als je je agenda wilt bijwerken, meld je je aan bij je account en ga je naar je WatchMyDog-agenda. Of je kunt naar je dashboard gaan en je agenda selecteren. (screenshot!)

Jezelf instellen als beschikbaar of niet beschikbaar

1. Klik op de datum in je WatchMyDog-agenda om je op een bepaalde dag beschikbaar te stellen, bijvoorbeeld op 11 februari. (screenshot!)
  2. Selecteer aan de rechterkant van het scherm ‘Agenda bijwerken'. (screenshot!)
  3. Selecteer 'Ja' voor beschikbaarheid en druk op 'Opslaan'. Dat is het! (screenshot!)
  4. Als je jezelf wilt instellen als niet beschikbaar voor de dag, selecteert je 'Nee' in plaats van 'Ja' en druk je op 'Opslaan'. (screenshot!)
  5. Je krijgt dan een oranje succes balk bovenaan je pagina! (screenshot!)

Agenda weergaven:

1. Beschikbaar voor alle services
  2. Beschikbaar voor slechts enkele services
  3. Niet beschikbaar
  4. Dag met betaalde boeking

Bekijk al onze andere agenda-artikelen over het gebruik van de nieuwe WatchMyDog-agenda.

24 aug. 2018 12:35:28