Hoe verifieert WatchMyDog hun hondenoppassers?

Het WatchMyDog’s-team is trots op het creëren van de best mogelijke hondenoppassers. Een van de manieren waarop we dit bereiken, is door ons unieke en persoonlijke verificatieproces in vier stappen!

Het verificatieproces is als volgt:

 

Stap 1: Aanvraagformulier

Voordat een hondenoppas kan beginnen met het goedkeuringsproces, moeten ze een aanvraagformulier invullen. Dit geeft ons essentiële informatie over de hondenoppas, hun ervaring met honden en hun locatie. Dit zorgt ervoor dat we de hondenoppas persoonlijk leren kennen en ervoor zorgen dat hondeneigenaren alleen omgaan met hondenoppassers die het WatchMyDog’s-team vertrouwt.

 

Stap 2: Hondenoppas Online Training Examen

Nadat het aanvraagformulier is geverifieerd, moeten hondenoppassers een verplichte training hondenoppas volgen. Deze training leert hen hoe ze de WatchMyDog’s-website kunnen gebruiken, en geeft hen een overzicht van de processen die betrokken zijn bij het hondenoppassen op honden. Tegen de tijd dat de hondenoppasser klaar is met de training, moeten ze een expert zijn in alle opzichten van WatchMyDog! Ze moeten een 100% cijfer behalen in de cursus om een certificaat te ontvangen en door te mogen naar de volgende stap.

 

Stap 3: Identiteitsverificatie

Nadat zij de Online Training Cursus hebben doorlopen, moeten hondenoppassers een kopie van een identiteitsbewijs op de website uploaden. Om privacy redenen kan alleen het WatchMyDog’s-team deze vorm van ID zien. Deze ID moet een foto van de hondenoppas, hun volledige naam en een geboortedatum bevatten, drie stukjes informatie die van cruciaal belang zijn om de identiteit van de hondenoppas vast te stellen.

 

Stap 4: Review door het WatchMyDog’s-Team

Nadat een hondenoppas alle relevante documenten heeft geüpload en een aanvraag heeft voltooid, wordt hun profiel persoonlijk gecontroleerd door het WatchMyDog’s-team. Deze controle is uiterst grondig en controleert hun profielfoto, online certificaat, applicatie-informatie, telefoonnummer, e-mailadres, identificatie, woonadres en serviceprijzen. Het WatchMyDog’s-team heeft dan de ultieme discretie bij het goedkeuren van een hondenoppas.

We raden ook ten zeerste aan, aan al onze hondenoppassers om een badges te verzamelen. Zodra een hondenoppas een nieuw aanvraag voor een badge heeft ingediend en we deze hebben gecontroleerd, ontvangen ze een extra badge op hun profiel. Eigenaren van de honden kunnen op basis van deze badges het profiel van de hondenoppasser beoordelen voordat ze een boeking maken bij deze desbetreffende hondenoppasser. Klik hier om de volledige lijst met badges te bekijken.

Nadat onze hondenoppassers zijn goedgekeurd, blijven we hun prestaties voortdurend evalueren op basis van hun responspercentages, gemiddelde reactietijd, reviews en beoordelingen. Als we merken dat een hondenoppas niet voldoet aan ons beleid of onze kwaliteitsnormen, wordt hun profiel verwijderd van de WatchMyDog-website.

18 sep. 2018 22:25:09