Hoe vind ik een hondenoppas voor mijn hond?

WatchMyDog is het beste online platform in Nederland, waar hondenbezitters vertrouwde hondenoppassers bij hen in de buurt kunnen vinden. Met honderden vertrouwde hondenoppasser, kun je alle hond gerelateerde diensten zoals hondenoppas, honden uitlaatservice, of huisbezoeken boeken.

 

Om de perfecte hondenoppas voor je hond op WatchMyDog te vinden, moet je deze stappen volgen:

  1. Meld je aan op onze website en maak een profiel aan;
  2. Voeg je honden onder aan uw Dashboard toe - dit betekent dat de hondenoppassers informatie over je hond kunnen zien, zodat ze zeker kunnen zijn dat ze de zorg die jouw hond nodig heeft kunnen bieden!
  3. Zoek je locatie;
  4. Selecteer de dienst die je zoekt en voeg de datums toe;
  5. Er verschijnt hierna een lijst met hondenoppassers binnen jouw zoekterm. Bekijk gewoon hun profielen, de tarieven die ze aanbieden, beoordelingen die ze hebben ontvangen en diensten die ze bieden.
  6. Als je er dan zeker van bent dat een specifieke hondenoppasser de perfecte match is voor jouw hond, kunt je hem een ​​bericht sturen en een Meet & Greet organiseren.

 

Als je meer wilt weten over welke diensten wij aanbieden, klik dan hier. Als je meer hulp nodig hebt, of als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen naar help@watchmydog.nl en wij zullen je helpen de perfecte hondenoppas te vinden!

17 sep. 2018 23:52:46