Hoe weet ik of de hond een goede match is met mijn huis?

Als je niet zeker weet hoe de hond zal zijn, raden we je ten zeerste aan om een ​​Meet & Greet te organiseren met de hond en de hondeneigenaar. Dit is de slimste en veiligste manier om erachter te komen of de hond geschikt is voor jou. Als het verblijf voor honden een lange termijn is, raden we u ook aan om een ​​proef overnachting te doen in de aanloop naar de start van de lange boeking. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de hond zich goed voelt bij de hondenoppas, want dit is de belangrijkste factor als het gaat om een ​​succesvolle boeking.

 

We moedigen onze hondenoppasser echt aan om een ​​Meet & Greet te organiseren, waarbij je de hond kunt ontmoeten. Je wordt tijdens het boekingsproces, voordat je de boeking goedkeurt, gevraagd een ​​Meet & Greet te starten.

 

 

Meet & Greet Informatieblad

Om uw Meet & Greet soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat je alle aspecten van de verzorging van de hond hebt behandeld, hebben wij een informatieblad opgesteld. Vul dit in tijdens uw Meet & Greet met de hondeneigenaar en loop door elk punt met hen door om ervoor te zorgen dat je alle verwachtingen van de hondeneigenaar kent.

Download hier het Meet & Greet formulier!

 

 

Check-in voor honden

Als je in het huis van de hondeneigenaar verblijft, is er ook een checklist voor hondenoppas bijgevoegd, die je laat weten welke taken je zou moeten/kunnen uitvoeren terwijl de hondeneigenaar afwezig is, zoals het water geven van planten of het wegbrengen van de vuilnisbakken bijvoorbeeld.

Je kunt deze formulieren ook uitprinten en ze achterlaten bij de hondeneigenaar als je besluit om door te gaan met de boeking.

Als het verblijf van een hond op de lange termijn is, raden we ook aan dat de hond een korte overnachting bij je maakt, voor aanvang van de lange boeking. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de hond zich goed bij je voelt, omdat dit de belangrijkste factor is als het gaat om een ​​succesvolle boeking.

Download hier de checklist!

 

 

Als de hond niet geschikt is voor jou of jouw huis, aarzel dan niet om de reservering te weigeren. Wij geven er de voorkeur aan dat de boeking soepel verloopt en dat je tevreden bent, in plaats van het gevoel te hebben dat je een boeking moet maken.

22 sep. 2018 20:31:28