Hoe werk WatchMyDog?

WatchMyDog zorg ervoor dat hondeneigenaren een betrouwbare hondenopvang kunnen vinden in de juiste omgeving. Met honderden betrouwbare opvang adressen bieden wij verschillende services aan zoals hondenopvang, hondendagopvang of een hondenoppas aan huis. Of je nou een paar uurtjes van huis bent, of een heerlijk lange vakantie hebt geboekt, WatchMyDog wil je graag helpen om met een gerust hart en een fijn gevoel van je vakantie te laten genieten Dit terwijl jouw trouwe viervoeter veilig is en daarnaast net als jij ook kan genieten!

Om jouw geschikte hondenopvang te vinden kun je heel gemakkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Selecteer hiervoor de juiste hondenopvang service, adres of postcode en jouw persoonlijke selectie zal hierna naar boven komen. Wanneer je contact op neemt met je hondenoppas adviseren we om de wensen en eisen van jouw trouwe viervoeten kenbaar te maken. In dit gesprek raden we aan om de volgende dingen te bespreken; het karakter, bijzonderheden, de omgeving van de hondenopvang en je verwachtingen van de opvangperiode. Daarnaast raden wij ook zeker aan om een zogenaamde Meet & Greet te organiseren, zodat je later niet voor onverwachtse verassingen komt te staan en precies duidelijk is waar jouw hond terechtkomt. Voor meer tips over het organiseren van een Meet & Greet, klik hier.

Wanneer je tevreden bent over de ingeplande hondenopvang service, die wilt voortzetten, en de hondenoppas jouw boeking heeft goedgekeurd, is de laatste stap natuurlijk de betaling. Alleen wanneer de betaling is ontvangen, is jouw boeking daadwerkelijk afgerond en bevestigd.

18 sep. 2018 22:23:09