Hoe werken reviews op WatchMyDog?

Reviews zijn een zeer belangrijk kenmerk van onze service en WatchMyDog moedigt alle honden baasjes aan om hun boekingen zorgvuldig te bekijken en reviews achter te laten na een boeking. Dit omdat dit kansen biedt aan de hondenoppassers en aan WatchMyDog om feedback te ontvangen, zodat dit uiteindelijk een goed beeld geeft van de geleverde service.

Hierom willen wij jullie dus ook vragen om de volgende richtlijnen respecteren en naleven:

Wees beleefd en respectvol: beoordelingen zijn om je ervaringen te delen, zowel positief als negatief, en niet voor persoonlijke aanvallen.

Wees accuraat, eerlijk, waarheidsgetrouw en houd je aan de feiten. Spreek alleen vanuit de ervaring die je hebt ontvangen.

Houd de taal schoon en gepast.

Klachten over mishandeling en schadelijke actie jegens een hond of een hondenoppas worden zeer serieus genomen en worden afgehandeld door zowel het WatchMyDog-team als, indien nodig, doorverwezen naar de gerespecteerde dierenwelzijnsdiensten, zoals de dierenbescherming. Elke review met dergelijke claims zal als privé worden beschouwd en zal een onderzoek door ons WatchMyDog klantensucces team inleiden.

Elke claim die als vals wordt beschouwd en alleen een persoonlijke aanval kan leiden tot de opschorting van een account. WatchMyDog hanteert een zerotolerancebeleid niet alleen voor persoonlijke aanvallen, maar ook voor discriminatie van zowel honden, hondenoppassers of eigenaren van honden als gevolg van hun; ras, religie, overtuigingen, seksualiteit, seksuele geaardheid, politieke associatie, enz.

We verbieden ook:

  • Reviews die geen persoonlijke gebruikerservaring vertegenwoordigen.
  • Overtredingen van andere personen of rechtspersonen, inclusief privacy rechten en intellectuele eigendomsrechten (bijvoorbeeld volledige contactgegevens publiceren).
  • Bedreigingen tegen een persoon of eigendom, inclusief huisdieren.
  • Inhoud die wordt gezien als afpersing.

WatchMyDog ondersteunt en stimuleert open communicatie openlijk, maar elke overtreding van dit beleid zal resulteren in het verwijderen van beoordelingen of reacties en als we de behoefte voelen, zal er een onderzoek tegen deze review worden uitgevoerd als dit serieus wordt geacht.

24 aug. 2018 11:49:04