Ik heb een hondenoppas voor mijn hond gevonden, kan ik ze ontmoeten voordat ik voor de boeking betaal?

We zijn zo blij dat je een hondenoppas gevonden hebt die je zou willen boeken voor het verzorgen van jouw trouwe viervoeter!

 

Bij WatchMyDog weten we hoe moeilijk het is om jouw hond onder de hoede van iemand anders te laten en het is van uiterst belang dat je je gerustgesteld voelt dat ze een perfecte match zijn voor jouw hond.

We moedigen onze hondenoppassers echt aan om een ​​Meet & Greet te regelen, waarbij ze de hond kunnen ontmoeten en ervoor kunnen zorgen dat je je als hondeneigenaar op je gemak voelt. De hondenoppassers worden zelfs tijdens het boekingsproces gevraagd voordat ze de boeking goedkeuren, om een ​​Meet & Greet te starten (zie de afbeelding hieronder)

Als ze geen Meet & Greet met jouw aanvragen, stel dit dan gerust zelf voor aan de hondenoppas wanneer je ze een bericht stuurt om de boeking te organiseren.

 

Meet & Greet Informatieblad

Om ervoor te zorgen dat jouw Meet & Greet soepel verloopt en om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van de verzorging van jouw hond hebt behandeld, hebben wij een informatieblad opgesteld. Vul dit in voor je Meet & Greet met de hondenoppas en loop elk punt met hen door om ervoor te zorgen dat je al jouw verwachtingen kenbaar kunt maken.

Download hier het Meet & Greet formulier!

 

Check-in voor honden

Als de hondenoppas bij jouw thuis blijft, is er ook een checklist voor het verzorgen van jouw hond bijgevoegd, die hen laat weten welke taken ze moeten/kunnen uitvoeren terwijl je afwezigheid, zoals het water geven van planten of het wegbrengen van de vuilnisbakken bijvoorbeeld.

U kunt deze formulieren ook kopiëren en thuis achterlaten als je besluit door te gaan met de boeking, zodat de hondenoppas het kan bekijken wanneer je weg bent.

Als het verblijf van een hond op de lange termijn is, raden we ook aan dat je hond een soort proef overnachting doet in de aanloop naar het begin van de lange boeking. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de hond zich goed voelt bij de hondenoppas, omdat dit de belangrijkste factor is als het gaat om een ​​succesvolle boeking.

 

Download hier de checklist!

22 sep. 2018 20:29:32