Is WatchMyDog betrouwbaar en veilig?

Jazeker! Onze nummer #1 prioriteit is ervoor zorgen dat jouw hond een tevreden, plezierig en probleemvrije tijd tegemoet gaat. Om hiervoor te zorgen, zorgen wij ervoor dat elke hondenoppas nauwkeurig wordt gecontroleerd voordat ze een daadwerkelijk profiel krijgen op WatchMyDog. WatchMyDog wil alleen het beste van het beste voor zijn klanten.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze service hoog blijft, moet elke hondenoppas zijn of haar ID uploaden, een WatchMyDog examen doen, en zijn of haar persoonlijke gegevens en ervaring invoeren.

Omdat we de ervaring van de hoogste kwaliteit willen garanderen, moet elke hondenoppasser ons grondige onderzoeksproces doorlopen voordat ze toestemming krijgen om van WatchMyDog gebruik te mogen maken als hondenopvang platform. We keuren slechts ongeveer één derde van alle aanvragen voor hondenoppassers goed die we totaal ontvangen. We evalueren ook voortdurend de service die onze hondenoppassers bieden, om ervoor te zorgen dat de baasjes en de honden de best mogelijke service krijgen.

Elke boeking die via WatchMyDog wordt gedaan, wordt gedekt door onze hondenverzekering. Dus als je een boeking maakt via WatchMyDog, weet je zeker dat we ons uiterste best hebben gedaan om ervoor te zorgen dat jouw hond niet alleen veilig is, maar ook de beste tijd heeft wanneer je weg bent!

24 aug. 2018 11:48:01