Op welke webbrowsers kan ik WatchMyDog gebruiken?

Om uw ervaring met WatchMyDog zo snel, soepel en probleemloos mogelijk te houden, willen we je de nieuwste webbrowsertechnologieën bieden. Voor de beste ervaring raden we aan dat u Chrome, Firefox of Safari gebruikt, waarbij u ervoor zorgt dat deze browser momenteel up-to-date is en de nieuwste versie is. Als je een oude browser gebruikt, of iets anders, kun je de nieuwste functies van WatchMyDog misschien niet gebruiken, zien, of vinden en heb je wellicht problemen met het gebruik van de site in het algemeen.

Als u problemen ondervindt, kunt u ons dit laten weten door een e-mail te sturen naar help@watchmydog.nl

24 aug. 2018 11:51:12