Welke badges kan ik allemaal behalen?

Wat is een badge?

Badges zijn 'digitale stickers' die we aan jouw hondenoppas kunnen toevoegen. Ze helpen je om je positie op onze website te verbeteren en je profiel aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. En het beste aan onze badges is: ze zijn gratis! Het enige dat je hoeft te doen, is vragen waarvoor je in aanmerking komt door ons te e-mailen op help@watchmydog.nl met de vereiste documentatie of door de vereiste documentatie in uw Dashboard te uploaden!

 

Hieronder hebben we een korte beschrijving per badge:

 

Identiteit verificatie badge

Deze badge wordt aan jou toegekend zodra we een kopie van een foto-identificatie hebben ontvangen. Dit kan een scan van jouw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zijn.

Het schept vertrouwen bij de hondeneigenaren, omdat zij er zeker van zijn dat je dan een echte hondenoppas bent. Dit is een verplichte badge voordat we officieel je WatchMyDog hondenoppasprofiel kunnen goedkeuren, dus vergeet niet om de vereiste documentatie in je WatchMyDog-dashboard te uploaden!

 

Online Training Badge

Deze badge wordt aan jou toegekend zodra je onze op maat gemaakte onlinetraining hebt voltooid en we jouw certificaat van voltooiing hebben ontvangen.

De gratis 20 minuten durende cursus biedt je een heleboel tips & tricks over hoe je een professionele hondenoppas op WatchMyDog kunt zijn en hoe je je hondenoppas profiel een boost kunt geven! Klik hier voor toegang tot de cursus!

De voltooiing van deze onlinecursus is verplicht voor alle nieuwe hondenoppassers. We raden ook onze meer ervaren hondenoppassers ten zeerste aan om van deze gelegenheid gebruik te maken om een opfriscursus te krijgen! Je kunt je cursuscertificaat uploaden in je WatchMyDog Dashboard!

 

 

Ambassadeurs Badge

Deze badge kan aan je worden gegeven wanneer je achter elkaar van 20 klanten een sterrenrecensie hebt ontvangen, oprechte interesse getoond hebt in het opbouwen van een langdurige relatie met WatchMyDog en een zeer betrouwbare hondenoppas bent gebleken die super goed is in de verzorging van de honden.

 

 

Medicatie Badge

Deze badge kan aan jou worden gegeven zolang je vertrouwd bent met het toedienen van medicatie aan honden.

Als je dit op jouw profiel laat zien, zien hondeneigenaren, vooral degenen met honden met speciale behoeften, dat je een goede hondenoppas bent om contact mee op te nemen. Het geeft aan dat je echt betrokken bent bij de gezondheid van de hond en in staat bent een iets meer geavanceerde verzorging voor honden aan te bieden.

 

Dierenarts Student / verpleegkundige / certificaatbadge

Deze badge kan aan je worden gegeven wanneer je een dierenarts bent, een dierenverpleegkunde, een student dierenarts/verpleegkunde, of een certificaat hebt voor het verzorgen van honden.

Het hebben van deze badge zorgt voor veel vertrouwen bij hondeneigenaren. Meer mensen zullen er vanzelfsprekend op vertrouwen dat jij een goede hondenoppas zult zijn, omdat het laat zien dat je gekwalificeerd bent als hondenoppas en een goede ervaring hebt met het werken met honden.

 

Omheinde tuin-badge

Je ontvangt deze badge zodra je bevestigt dat je een omheinde tuin hebt. Je kunt dit doen door ons een foto van jouw achtertuin te sturen die zichtbaar het hek eromheen toont.

Veel hondeneigenaren geven er de voorkeur aan dat hun hond(en) vrij buitenshuis kunnen spelen zonder dat je ze altijd hoeft uit te laten.

25 sep. 2018 23:14:16