Welke diensten biedt WatchMyDog aan?

In tegenstelling tot traditionele kennels en dierenklinieken, bieden we een breed en uniek dienstenaanbod dat erop gericht is om jouw hond in contact te laten komen met een net zo geliefd en gelukkig plekje als thuis. De diensten die beschikbaar zijn via WatchMyDog zijn:

  • Hondenopvang aan huis - Is een overnachting in het huis van de hond. De hondenoppas komt dan in het huis van de hond.
  • Hondenopvang - Is verzorging bij de hondenoppas. Dit is waar jouw hond in het huis van de hondenoppasser verblijft.
  • Hondendagopvang - Is overdag voor jouw hond, dit kan in het huis van de hond of in het huis van de hondenoppas.
  • Hondenoppas aan huis - Is het mogelijk om een ​​hondenoppas één of twee keer per dag te laten komen om jouw hond te controleren en te voeren. Ze kunnen ook een uur of twee met jouw hond doorbrengen wanneer je dit wenst.
  • Hondenuitlaatservice - Is wanneer jouw hond thuis word opgehaald en word uitgelaten in eigen omgeving of ergens anders indien gewenst. 

Servicetarieven variëren in prijs afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de hond, het aantal honden en de duur van het verblijf. Zorg ervoor dat je alle informatie over het profiel van de hondenoppas leest voordat je een boeking maakt. We raden ook ten zeerste aan om een ​​Meet & Greet in te plannen om de details van de boeking te bespreken en om de hondenoppas voorafgaand aan de boeking te ontmoeten.

18 okt. 2018 23:43:25