Welke kosten worden in rekening gebracht voor de hondeneigenaren?

Om de kosten van WatchMyDog te dekken, brengen wij bij onze hondeneigenaren een kleine boekingsprijs in rekening.

 

De boekingskosten zijn van kracht en van toepassing op:

Alle hondeneigenaren die zich hebben aangemeld of en boeking doen op het WatchMyDog platform. WatchMyDog brengt ook een Service Fee in rekening voor elke boeking, dit wordt ook beschreven in onze algemene voorwaarden.

 

De boekingskosten zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat WatchMyDog kan blijven bestaan zoals we zijn, en om de beste hondenservices te blijven aanbieden. De boekingskosten die worden gerekend, verschillen voor elke boeking, omdat deze betrekking heeft op het aantal sessies/ dagen/ nachten in een boeking. Dat betekent dat hoe langer een boeking, hoe hoger deze zal zijn. Het totale bedrag wordt weergegeven op de pagina met boekingsdetails voordat de betaling is voltooid. Zodra de betaling is gedaan, kan WatchMyDog de reserveringskosten niet terugbetalen, tenzij de hondenoppas de boeking annuleert.

 

De servicekosten zijn als volgt; het is gelijk aan 5% van totale bedrag van de boeking, met een limiet van €25 per boeking. Als de boekingsdata veranderd, wordt de vergoeding bijgewerkt om die wijzigingen weer te geven.

18 sep. 2018 00:09:40