Waar loopt de hond dood uit?

Daryl haast zich weg na de jammerende hond als er meer Reapers dichterbij komen. In het daglicht vindt Daryl Dog levend en ongedeerd.

Waar loopt de hond dood uit?

Daryl haast zich weg na de jammerende hond als er meer Reapers dichterbij komen. In het daglicht vindt Daryl Dog levend en ongedeerd. Dog overkomt de rest van de aflevering geen kwaad. Norman Reedus speelt Daryl Dixon in The Walking Dead sinds het begin van de show.

Daryl is een personage dat het publiek ziet veranderen op het scherm, obstakels overwint en veel zorg krijgt tijdens de eerste seizoenen van de show. Toen de show personage na personage doodde, begonnen velen zich grote zorgen te maken over Daryl, een personage waar ze niet tegen konden om iets vreselijks te zien gebeuren. Velen zeiden dat als Daryl stierf, ze eindelijk de show zouden verlaten. Toen introduceerde The Walking Dead een hond voor Daryl in de serie, toepasselijk genaamd Dog.

Kort daarna, „Doet Dog dood op The Walking Dead? werd een veelgebruikte zoekterm omdat het publiek zich zorgen maakte over hun favoriete nieuwe hondenpersonage. Het blijkt dat Norman Reedus zijn eigen ervaringen en reacties heeft op Dog, die de acteur soms van streek maakte. Achter de schermen is Seven de acteur die Dog portretteert. Seven is een soort Belgische herder en mensen weten niet veel over hem.

Misschien zal hij in de toekomst meer dierenrollen op zich nemen. Toen we voor het eerst ontdekten dat Judith, die zichzelf nu Jude noemt, en RJ bij Daryl wonen, keerde hij terug naar hun appartement met het avondeten. Hond woont ook bij hem in de militaire behuizing waarvan Rosita heeft gezegd dat het van papier moet zijn gemaakt. Het is een sombere situatie omdat je alles kunt horen wat er gaande is in de omliggende appartementen, en het lijkt een kleine krappe ruimte te zijn voor drie personen en een hond.

Daryl ontmoet de twee samen en probeert Dog naar hem terug te bellen, maar Dog weigert te luisteren en blijft aan Leah's zijde. The Reaper laat Dog vrij en verwijdert haar masker en onthult zichzelf als Leah Shaw, de oorspronkelijke eigenaar van Dog. The Walking Dead heeft eindelijk de oorsprong van Daryl's hond onthuld in de laatste aflevering van seizoen 10 van de show. Dog pakt de Whisperer van Henry aan en begint hem te wreden, waardoor Henry de klus kan afmaken door het hoofd van de Whisperer naar binnen te slaan terwijl Dog aanvalt.

Ze laat hem uiteindelijk gaan, en een aantal maanden later ontmoeten Daryl en de hond elkaar opnieuw, de vrouw onthult dat de naam in feite Dog is. Nadat Daryl een rollator heeft gedood, haalt Dog zijn pijl op, maar breekt hem daarbij, waardoor Daryl commentaar geeft op slechte hond. Het is onwaarschijnlijk dat ze de hond hebben vernoemd naar wijlen Carl Grimes, maar het is niet minder hartverwarmend om te horen dat er een nieuwe Carl op de set staat en dat het puppy Dog is. De bron schrijft dat hij „jarenlang de Walking Dead-producenten achtervolgde over het idee dat Daryl een hond zou krijgen.

Terwijl de Alexandriërs tijdens de storm van het ene huis naar het andere verhuizen, blaft Dog en trekt Judiths aandacht, die wegrent van de groep om Dog te redden. Norman Reedus heeft in het verleden gesproken over hoe graag hij had gewild dat Daryl een hond op de show had, en toen Reedus eindelijk zijn wens kreeg in seizoen 9, duurde het niet lang voordat die zeer brave jongen de harten van Walking Dead-fans veroverde. In Evolution begint Dog naar de kudde te blaffen wanneer de vuurwerk afgaat, om ze om te leiden, maar als het plan mislukt, beveelt Daryl Dog om te stoppen, wat hij zonder aarzeling doet.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *