Welke hond uitlaten?

Vind de beste hondenuitloper in New York City via ons netwerk van meer dan 300000 vertrouwde lokale wandelaars. De volgende lijst bevat 15 van de beste hondenuitlaters in NYC.

Welke hond uitlaten?

Vind de beste hondenuitloper in New York City via ons netwerk van meer dan 300000 vertrouwde lokale wandelaars. De volgende lijst bevat 15 van de beste hondenuitlaters in NYC. Je kunt Pooch Ventures hier bemachtigen als je vragen of boekingsverzoeken hebt. Swifto-hondenuitlaten is een bekende hondenuitloopservice die meer dan 200.000 wandelingen heeft gemaakt.

Ze vereisen een uitgebreid interview- en trainingsproces voordat ze hondenuitlaters inhuren. Dit zorgt ervoor dat Swiyto de meest gekwalificeerde en goed opgeleide hondenuitlaters in de branche heeft. Swiyto heeft ook een GPS-app die de wandelaars gebruiken bij elke wandeling, zodat je weet waar je pup is. U kunt hier contact opnemen met Eco Dog NYC.

Om aan de slag te gaan met BarkBud kunt u hier contact opnemen. HouseBroken, opgericht door Vivian en Tony in 2001, is een lokaal eigendom, volledig verzekerd en obligatiebedrijf. Ze hebben een team van ervaren hondenuitlaters en zijn 365 dagen per jaar beschikbaar. Hun team is goed opgeleid en biedt flexibele planning en last-minute verzoeken.

Terwijl Rover criminele achtergrondcontroles uitvoert op alle hondenuitlaters die u op hun site kunt vinden (zoals hierboven vermeld), raden we u toch aan persoonlijke referenties te krijgen en een informele bijeenkomst op te zetten om de persoon te leren kennen voordat u uw huisdier bij hem achterlaat. De achtergrondcontrole mag niet dienen als indicatie van hoe zij uw huisdier zullen behandelen. Onze honden kwamen thuis met kwispelende staarten, we kregen veel foto-updates tijdens hun verblijf en de oppassers nodigden ons elke keer terug uit. De liefde en aandacht die ze kregen via Rover sitters was aanzienlijk beter dan wat we in het verleden bij kennels hebben meegemaakt.

Rover is nu het grootste netwerk van hondenuitlaters en verzorgers van het land en biedt instappen, huiszitten, verzorging, kinderopvang, hondenuitlaten en drop-in bezoeken in meer dan 24.000 buurten. Het gebonden en verzekerde bedrijf is gespecialiseerd in groepswandelingen van twee uur die lichaamsbeweging en socialisatie met andere honden mogelijk maken. Specialisaties zijn onder meer hondenuitlaten, dierenoppas, puppyspel, hondenoppas, nachtverzorging en huisdierenconciërge. Het bedrijf maakt gebruik van GPS-trackingtoepassingen, zodat klanten kunnen zien wanneer een hondenwandeling begint en eindigt, evenals de gevolgde route.

Voor hondenuitlaten en kinderopvang zijn opties beschikbaar voor afzonderlijke bezoeken of terugkerende dagelijkse of wekelijkse diensten. Downtown Pets is een hondenuitloopservice in New York City die al bijna tien jaar de gemeenschap van Lower Manhattan bedient. Een andere unieke functie is dat u voor elke wandeling een aangepaste checklist kunt maken als uw hond medicijnen, voedsel of een favoriet speeltje nodig heeft. Het team van ervaren hondenuitlaters bij dit bedrijf kan na een wandeling tegemoet komen aan speciale verzoeken en eigenaren van gezelschapsdieren voorzien van rapporten over puppy's na het lopen.

Als u het soort persoon bent dat graag diensten boekt wanneer u onderweg bent, zult u dol zijn op de Rover-app voor hondenuitlaten. Bekijk deze korte video over enkele van de meer ongebruikelijke verzoeken die hondenuitlaters van hun klanten kunnen krijgen over hun honden (die u kunt achterlaten in de instructies voor het verzorgen van huisdieren). Swifto is een hondenuitloopbedrijf in New York dat Manhattan, Long Island City en sommige delen van Brooklyn bedient. New York Dog Nanny biedt ook dierenoppas, hondentraining, verzorging, instappen en kattenbezoeken die hier allemaal te zien zijn.

Elke hond krijgt de aandacht die hij nodig heeft om veilig, comfortabel en gelukkig te zijn tijdens zijn wandelingen of tijdens hondenopvang. Het bedrijf is een gebonden en verzekerd lid van Pet Sitters International en biedt gratis consulten over hondenuitlaten en kattenoppas.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *