Zijn apps voor hondenuitlaten veilig?

Veel van deze bedrijven zeggen dat ze een strikt screeningproces hebben, maar deze ontbreken nog steeds. Er is een zeer minimale training, indien aanwezig, en de meeste doen gewoon een basisachtergrondcontrole die er niet zeker van is dat ze uw hond veilig zullen behandelen.

Zijn apps voor hondenuitlaten veilig?

Veel van deze bedrijven zeggen dat ze een strikt screeningproces hebben, maar deze ontbreken nog steeds. Er is een zeer minimale training, indien aanwezig, en de meeste doen gewoon een basisachtergrondcontrole die er niet zeker van is dat ze uw hond veilig zullen behandelen. De risico's voor uw hond zijn te hoog, zegt Stanley. Terwijl Rover criminele achtergrondcontroles uitvoert op alle hondenuitlaters die u op hun site kunt vinden (zoals hierboven vermeld), raden we u toch aan persoonlijke referenties te krijgen en een informele bijeenkomst op te zetten om de persoon te leren kennen voordat u uw huisdier bij hem achterlaat.

De achtergrondcontrole mag niet dienen als indicatie van hoe zij uw huisdier zullen behandelen. Onze honden kwamen thuis met kwispelende staarten, we kregen veel foto-updates tijdens hun verblijf en de oppassers nodigden ons elke keer terug uit. De liefde en aandacht die ze kregen via Rover sitters was aanzienlijk beter dan wat we in het verleden bij kennels hebben meegemaakt. Rover is de beste app voor het uitlaten van honden als het gaat om het aantal gebruikers.

Bijna alle hondenbezitters kiezen Rover als eerste optie wanneer ze op zoek zijn naar betrouwbare hondenuitloopdiensten. De pool van hondenuitlaters is enorm en de kans om de perfecte keuze te vinden is groot. Bovendien is de gebruikersinterface van de app eenvoudig maar aantrekkelijk. Gebruikers kunnen probleemloos door de app navigeren.

Hou je van honden? Wag, een in Los Angeles gevestigde startup voor hondenuitlaten, koppelt mensen zoals jij aan hondenbezitters. De service werkt veel zoals Uber, Postmates, of TaskRabbit wanneer hondenbezitters een wandeling aanvragen in de Wag-app, het koppelt ze aan een „Wag walker in de buurt. Dan komt de rollator opdagen, laat de hond lopen en zet hem thuis veilig af. Als je extra geld nodig hebt of gewoon graag rondhangt met honden, is hondenuitlaten op aanvraag misschien de moeite waard.

Apps voor het uitlaten van honden en soortgelijke services zijn ongetwijfeld handig, maar ze vormen belangrijke uitdagingen op het gebied van huisbeveiliging. Ze boekten deze keer op het laatste moment een wandeling, wat betekende dat ze hun favoriete hondenoppas niet konden kiezen, dus kregen ze de eerste beschikbare hondenoppas. Bekijk deze korte video over enkele van de meer ongebruikelijke verzoeken die hondenuitlaters van hun klanten kunnen krijgen over hun honden (die u kunt achterlaten in de instructies voor het verzorgen van huisdieren). U downloadt een app, plaatst uw bestelling en er komt een wandelaar aan om uw dierbare hond mee uit te nemen voor een wandeling op de dag en tijd die u opgeeft.

Wag en Rover, twee apps voor het uitlaten en instappen van honden, beloven dat iemand anders gemakkelijker dan ooit voor uw huisdier zorgt. Een andere unieke functie is dat u voor elke wandeling een aangepaste checklist kunt maken als uw hond medicijnen, voedsel of een favoriet speeltje nodig heeft. Helaas negeren sommige mensen deze beproefde stelregel als het gaat om apps voor het uitlaten van honden en andere online crowdsourcing-services. Door hondenuitloper te worden bij Wag, krijg je niet alleen de kans om geld te verdienen met wandelende honden, maar krijg je zelfs de kans om je vaardigheden te verzorgen.

Het is verreweg het populairste platform voor hondenbezitters om de perfecte hondenuitloper te vinden voor hun viervoetige harige maatjes. Om te beginnen met verdienen als hondenuitloper bij Wag, moet je minstens 18 jaar oud zijn met veel genegenheid voor honden in je hart. Als uw buurt vaag is en de thuisbasis is van andere agressieve honden, is het inhuren van een wandelaar via een app voor hondenuitlaten misschien niet de beste optie. Met de app kun je terugkerende apps gebruiken, wat betekent dat je de kans hebt om meer dan eens met dezelfde hond uit te laten.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *