Kunnen hondenuitlaters werken tijdens lockdown?

Houd ten slotte een afstand van minstens 2 meter van andere mensen terwijl u in het openbaar bent. Dit kan van invloed zijn op waar u met de honden van uw klanten wandelt.

Kunnen hondenuitlaters werken tijdens lockdown?

Houd ten slotte een afstand van minstens 2 meter van andere mensen terwijl u in het openbaar bent. Dit kan van invloed zijn op waar u met de honden van uw klanten wandelt. Zoek routes die niet vol zijn, zodat u uw interacties met anderen kunt minimaliseren. Draag een gezichtsmasker als u zich in een gebied met een hogere dichtheid van mensen bevindt.

Gwynne en Glyness Puentevella, een zusterduo dat Canine Fit Club runt, benadrukken dat hoewel ze geen plannen hebben voor wanneer ze hun bedrijf opnieuw opstarten (dat praktisch is gesloten sinds het begin van de lockdown), ze in staat zijn om meer tijd in zichzelf te investeren terwijl ze erkennen dat ze echt geen controle hebben over de situatie. Gwynne zegt dat ze waarschijnlijk in juli een bericht naar klanten zullen sturen over het hervatten van zaken, waaronder hondenwandelingen en dierenoppas. Maar voorlopig zijn de Puentevella-zussen en hun personeel erin geslaagd om contact te houden via virtuele chats en trainingsroutines. Ze hebben zelfs overwogen om te werken aan nieuwe zakelijke ondernemingen voor hun gezinnen.

Vroeg in de uitbraak werd bezorgdheid geuit toen een hond in Hong Kong „zwak positief” testte voor het coronavirus, maar experts benadrukten dat er „geen bewijs was dat gezelschapsdieren een bron van infectie kunnen zijn. Opleiding van eigenaren tot een A-niveau of gelijkwaardig niveau was negatief geassocieerd met de duur van het uitlaten van honden in vergelijking met degenen die tot op universitair niveau waren opgeleid (p%3D 0,01, tabel S1 in aanvullend materiaal). Hoewel klanten die vanuit huis werken mogelijk invloed hebben gehad op uw werklast als hondenuitloper, willen veel klanten misschien nog steeds dat u dagelijkse lichaamsbeweging voor hun honden verzorgt. Er zijn twee multivariabele logistische regressiemodellen gemaakt om te verkennen (het lopen van honden en (persoon verandert tijdens de lockdown (verminderde totale loopduur per week, vergeleken met gecombineerde categorie „bleef hetzelfde of nam toe).

In gebieden waar de regel niet van kracht is, moet u toch overwegen om uw hond aangelijnd te houden als deze waarschijnlijk naar andere mensen of honden zal rennen. En hoewel Rodriguez groepswandelingen en uitstapjes naar het hondenpark stopzet als voorzorgsmaatregel voor sociale afstand, laat hij het nog steeds aan de discretie van de klant over. Hij implementeerde ook nieuwe voorschriften, zoals ervoor zorgen dat halsbanden en harnassen al op de hond zitten voordat ze worden opgehaald en het gebruik van een speciaal fluitje om honden te bellen die hij aan de eigenaren leert voordat hij zaken met hen doet. Analyse van verschillen in gegevensdistributie voor het wandelen van honden en personen werd uitgevoerd voor zowel de frequentie als de duur van het uitlaten van honden, vóór en tijdens de lockdown.

Lockdown leidde er soms toe dat leden van het huishouden meer tijd samen doorbrachten met honden dan voorheen, maar vaker deelden ze taken. Het was onduidelijk of deze beperkingen van toepassing waren op het uitlaten van honden, wat resulteerde in mogelijke verwarring en variabiliteit binnen en tussen regio's. Lokale overheden en non-profitorganisaties kunnen deze steun verder mogelijk maken door kortingen voor hondenuitlaten te bieden aan degenen die het meest waarschijnlijk extra hulp nodig hebben, of door informele hondenuitlaatnetwerken op te zetten. Droog je hond snel af na een regenachtige wandeling of zwem met deze superzachte katoenen jas die snel water opneemt.

Van alle „sociodemografische factoren die het risico van een persoon om het coronavirus op te lopen hadden kunnen verhogen, bleek het uitlaten van de hond het sterkste effect te hebben, waardoor de kans met 78% werd verhoogd. De RSPCA heeft nieuwe richtlijnen van de overheid verwelkomd, waardoor eigenaren tijdens lockdown meer dan eens per dag met hun honden kunnen uitlaten, zolang ze dit waar mogelijk beperken. Multivariabel logistiek regressiemodel voor de vermindering van de totale wekelijkse hondenuitloopduur van de hond tijdens de COVID-19-pandemische lockdown. De PDSA raadt aan om de wandeling gedurende de dag op te splitsen in verschillende kortere sessies, zodat uw hond niet te moe wordt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *